Economia

gastronomia

Bosses per al pa fet amb És Farina de Girona

El Gremi de Flequers Artesans de les comarques gironines ha presentat les noves bosses amb què es distribuirà el pa fet amb És Farina de Girona, elaborat pels flequers artesans adherits al projecte. Es tracta de bosses de quatre mides diferents que formen part de l'estratègia de diferenciació del gremi. Únicament embolicaran el pa elaborat amb aquesta farina i tenen un disseny diferent i temàtic amb motius relacionats amb el projecte. També es pretén que actuïn com a material informatiu i divulgador de cara als consumidors d'aquest pa, de manera que inclouen, per exemple, el nom i el lloc de conreu de tots els pagesos que han conreat els blats seleccionats pel projecte, els logotips de les farineres que han molturat la farina i el logotip dels Flequers Artesans de les comarques gironines que elaboren el pa, entre altres informacions.

El Gremi de Flequers Artesans du a terme, des de fa temps, una estratègia de diferenciació; una d'aquestes pràctiques és l'elaboració, en tot el seu procés, de la farina exclusiva dels flequers artesans. També ho ha estat, per exemple, la creació del Pa de Tramuntana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.