Política

política

Nova ofensiva judicial de Llanos de Luna a Vilablareix

La delegada del govern de l'Estat a Catalunya, María de los Llanos de Luna, torna a portar l'Ajuntament de Vilablareix al jutjat. Aquest cop, per l'aprovació del ple, el 13 de maig, d'una moció en la qual es defensava la sobirania fiscal.

L'alcalde del municipi, David Mascort (ERC), considera que “no té sentit tornar al jutjat a perdre el temps i els diners per defensar una posició que és absolutament legal”, i va afegir que no entén “com una alta funcionària de l'Estat pot esmerçar esforços econòmics, tècnics i humans en qüestions com ara aquesta”. L'alcalde es refereix a la denúncia que la delegació va presentar el febrer passat per haver aprovat una moció favorable a la plataforma Diem Prou. El consistori va presentar aleshores al·legacions al jutjat contra la denúncia. Mascort va rebre el suport dels portaveus dels altres grups amb representació en el ple: Josep Aurich (CiU) i José García (Independents pel Poble, IpP-PM).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.