Serveis

PROMOCIÓ

Nova eina de reclam turístic de Llagostera

L'Ajuntament ven el poble “com a porta d'entrada a la Costa Brava” en un web

L'Ajuntament de Llagostera ha començat una campanya per singularitzar-se com a destinació de turisme interior. El govern municipal acaba d'estrenar un web (www.visitallagostera.com) en què vol erigir el poble en “porta d'entrada a la Costa Brava”, explica el regidor de Promoció Local, Ramon Soler. “Un municipi que no té mar en pot ser la porta d'entrada”, hi afegeix.

La campanya es va presentar ahir al Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià, i és la continuació del pla estratègic local, segons van remarcar Soler i l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria (CiU). El pla ja destacava el paisatge com a element a potenciar. Soler també donar valor al nucli antic i la muralla, rehabilitats fa poc, igual que més de vuitanta façanes.

Centre d'interpretació

Soler va assenyalar que el terme de Llagostera, que té 76 km², ofereix nou panells d'informació amb tecnologia QR i servei Wi-Fi públic. Amb la pròxima obertura del centre d'interpretació Can Caciques, a tocar de l'ajuntament i la plaça del Castell, el municipi donarà encara més valor a “més de 1.000 anys d'història”. El nou web és en català, castellà, francès i anglès. A mitjà termini, el govern de Llagostera pretén senyalitzar els atractius turístics del poble a la C-65.

Suport del Patronat de Turisme

El director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, va donar suport ahir a la campanya de Llagostera. En va destacar la bona feina del municipi en la promoció del senderisme, la via verda i les rutes a cavall, i va lloar el restaurant Els Tinars, que té una estrella Michelin. Ramos va destacar que les comarques gironines són la segona destinació més important del país i que la demarcació ofereix 200.000 places entre hotels i càmpings. Per Ramos, Llagostera s'ha de centrar “en el mercat pròxim”. L'alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, responsable comarcal de Turisme, va presentar l'acte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.