Infraestructures

mobilitat

Vidreres tindrà 350 noves places d'aparcament

Un centenar de llocs es faran en solars no construïts de diversos punts del municipi

Al costat del pavelló municipal s'en farà un total de 200

A l'escorxador, més de mitja dotzena

L'Ajuntament de Vidreres vol fer 350 noves places d'aparcament al municipi per solucionar el dèficit de llocs d'estacionament. Part d'aquestes places es faran en solars del municipi per evitar que es malmetin i es degradin.

Al costat de les Serres i al barri de la Pau, per
exemple, és on s'aprofitaran solars sense edificar per ubicar-hi noves places d'aparcament. “Intentarem arribar a acords amb particulars per fer-hi aparcament, encarregant-nos del manteniment”, va explicar l'alcalde, Jordi Camps. I és que amb la ubicació d'aparcaments en aquests solars se soluciona un doble problema: la manca d'aparcament i la degradació de solars no construïts. Al solar del costat de les Serres s'habilitaran unes cinquanta places d'aparcament i al barri de la Pau, trenta més, segons dades de l'Ajuntament de Vidreres. Seguint aquest mateix sistema, també se'n faran catorze a un solar de la carretera de Lloret.

Al pavelló també es faran noves places d'aparcament. Aprofitant la rehabilitació de l'entorn, s'habilitaran unes dues-centes places noves, segons les mateixes fonts municipals.

També a l'escorxador

Un altre espai on també s'està fent obres i també s'hi faran noves places d'aparcament és l'antic escorxador municipal. Aquest equipament està en obres des de fa mesos per convertir-lo en un punt de dinamització econòmica. Una de les idees és fer-hi un punt de rutes BTT i per això es necessitaran places d'aparcament. Està previst que se'n facin set o vuit.

La resta de noves places d'aparcament, fins arribar a les 350, es faran, segons va explicar l'Ajuntament, en altres punts del municipi. “Volem cobrir una demanda d'aparcament, com ja hem fet en altres llocs”, va sentenciar l'alcalde.

LA XIFRA

350
noves places
d'aparcament es faran a Vidreres segons ha informat l'Ajuntament del municipi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.