cultura

MÚSICA

El concurs de Salitja tria els 16 finalistes

Més de trenta grups i cantautors es van presentar a la selecció prèvia

L'organització del Concurs de Cançó de Salitja ha fet pública la llista de 16 finalistes per a la 35a edició, que es farà el proper 15 d'agost. Han quedat fora de l'actuació final una vintena de grups que també aspiraven a ser en la tria final, que no es pot allargar a més de 16 per una qüestió de temps.

Així, doncs, els participants i les seves respectives cançons d'aquest any seran Xavieruga (Fins al monyo), Tant de Bo (No hem de callar), Poker's (El mirall), Pexsom Blues (Bona sort, encant!), Fuster de la Cu (Vagabund), Elisma (No som de ningú), Albert Solà (Bon dia, Texas), Vol Menor (Mètode Estivill), Joan Miquel Riera i els Telepredicadors (No hi seràs), Teixi (Com una petjada), Alverd (En tres segons), Fora de Lloc (Carretera i manta); Twin Picks (Tres colors), A Granel (Sonet dels desitjos muts) i Ramon Mitjaneta (Petit presoner).

Destaca la presència dels segons i els tercers classificats de l'edició del 2013, Poker's, de Reus, i A Granel, de Santa Coloma de Farners. Els premis seran de 600, 400 i 100 euros per als tres primers. També hi haurà un premi popular escollit per les votacions del públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.