Més esport

Una altra víctima de la intolerància espanyolista

Waterpolo. Roser Tarragó tanca el compte de Twitter pels insults que rep per tenir-hi una estelada. Ivan Tibau li dóna suport

La jugadora de waterpolo Roser Tarragó (20 anys), una de les campiones del món amb l'equip espanyol de waterpolo, va convertir-se ahir, sense voler-ho, en la gran protagonista a les xarxes socials. La mataronina va haver de tancar ahir al matí el seu perfil de Twitter, en el qual hi apareixia el logotip en forma d'estelada, en veure que començaven a insultar-la tota mena d'usuaris. La jugadora va admetre aquest fet, però va preferir no fer més comentaris.

La jugadora va rebre el suport públic del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. “Tothom té el dret d'expressar de manera lliure i amb respecte els seus sentiments: estem amb tu Roser”, va escriure Tibau al seu compte.

Tarragó, que la temporada vinent jugarà a la Universitat de Berkeley, també va formar part de l'equip que va ser subcampió als Jocs Olímpics de Londres, i va debutar amb la selecció catalana l'abril passat.

Un altre esportista internacional, el jugador d'hoquei herba Àlex Fàbregas, ja es va trobar en una situació semblant als Jocs de Londres.

Tarragó no ha amagat mai el compromís amb Catalunya. Ahir, molts usuaris espanyols van intentar iniciar una campanya perquè Tarragó no tornés a jugar amb la selecció espanyola, amb missatges insultants i denigrants cap a la seva persona. Amb tot, es va crear paral·lelament l'etiqueta #totsomrosertarragó, gràcies a la qual l'esportista va rebre al llarg de la tarda missatges de suport d'usuaris de la xarxa social indignats pel tracte que va rebre la jugadora per les seves idees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.