Successos

policial

Comissen 800 plantes de marihuana a Lloret de Mar

La policia local de Lloret de Mar va decomissar diumenge 800 plantes de marihuana i 1.500 esqueixos. La intervenció va ser iniciada per part de diversos agents destinats al dispositiu de control i prevenció d'incendis forestals, els quals van detectar una columna de fum a la urbanització la Creu. Van trobar el propietari de la finca, de 53 anys, cremant llenya per fer una barbacoa, malgrat que per l'alta temperatura Lloret era un dels municipis que tenia activat el nivell 2 del Pla Alfa. Entre altres coses, això suposa que no es pot encendre cap foc a menys de 500 metres de zones forestals.

En l'actuació, van descobrir una extensa plantació en una instal·lació annexa al domicili principal. Aquest recinte estava dividit en habitacles, preparats per dur a terme el manteniment i el cultiu de les plantes. L'amo va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. Un cop enllestides les diligències, es va traspassar la investigació als Mossos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.