Política

Ortega insinua que la retallada als funcionaris seguirà el 2014

La vicepresidenta catalana admet que “és possible” que se'ls torni a eliminar una de les dues pagues extres

El govern mantindrà retallada la paga doble als funcionaris l'any 2014. Així ho va insinuar ahir la vicepresidenta de l'executiu, Joana Ortega, ahir a Rac1. La consigna de l'executiu d'Artur Mas per l'any vinent és “no més ajustos addicionals”, va recordar Ortega, però “sí aquells que s'estan fent”. La vicepresidenta, que va reconèixer l'esforç que estan fent els funcionaris, va admetre que “és possible” que hagin de continuar sense una de les dues pagues extres. I va reiterar que buscaran mesures per millorar les seves condicions, com ara fer una jornada més flexible i incrementar la conciliació.

La mesura, que ja havia donat pràcticament per feta el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, al juliol, es va confirmant. Mas-Colell ja va explicar que no podia garantir-ne el pagament. “Com pinten les coses, crec que el que hem fet dos anys ho haurem de repetir tres”, va dir a Rac1. Quan es presenti el pressupost de l'any que ve, probablement a l'octubre, serà quan s'oficialitzarà la retallada.

LA FRASE

És possible [que calgui tornar a fer retallades], el que no farem és fer-ne d'addicionals
Joana Ortega
vicepresidenta del govern
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.