Societat

Mor Álvaro Bultó en un accident als Alps quan practica ‘wingfly'

L'aventurer barceloní i presentador de televisió es trobava a Suïssa fent aquesta modalitat extrema de paracaigudisme

L'esportista barceloní i presentador de televisió Álvaro Bultó ha mort als 51 anys aquest divendres quan practicava l'esport d'alt risc conegut com a home ocell o wingfly, en què amb un vestit especial els esportistes es llancen al buit aprofitant les corrent aèries. És una modalitat extrema de paracaigudisme que ja ha causat la mort de cinc persones als Alps suïssos en els últims dies.

Precisament, al juny passat Bultó va patir un accident a Benidorm practicant un salt amb un vestit amb ales actuant com a parapent, tot i que no va tenir conseqüències greus. Bultó, nascut a Barcelona el 1962, presentava aquest any un programa al canal Discovery Max i també havia participat a començaments d'any al programa Splash d'Antena 3.

L'esportista, expert en parapent, va ser cofundador de la empresa fabricant de motos Montesa juntament amb la família Permanyer, i posteriorment la família Bultó va crear l'empresa de motos Bultaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.