La VI Cantada d'Havaneres de la Costa Daurada homenatjarà el compositor Josep Bastons

S'interpretaran composicions del veterà fundador del grup Peix Fregit

El coordinador i presentador de l'acte, Francesc Sánchez Carcassés, que també és el responsable de la cantada de Calella de Palafrugell, explica que cada any s'intenta que hi hagi novetats al cartell de Calafell: «Volem els millors grups per tenir la millor cantada. Per això fem una tria important i una revisió del repertori de les havaneres d'alguns dels grups”.

La cantada de divendres a la platja de Calafell, al costat de la seu de la Confraria de Pescadors, començarà a dos quarts d'onze de la nit amb la formació local Veles i Vents. Després cantaran Els Cremats i Rems, i tancarà la vetllada el grup Morralla. La cantada de dissabte començarà a la mateixa hora amb el grup L'Empordanet al qual seguiran Peix Fregit, Bergantí i tancarà Veles i Vents, abans que tots junts interpretin les havaneres tradicionals El meu avi i La bella Lola. En la vetllada de dissabte, els quatre grups interpretaran temes composts per Josep Bascons, que l'any passat va deixar de dirigir el grup Peix Fregit, després de participar des del 1972 en totes les cantades de Calella de Palafrugell.

En l'organització de la cantada col·laboren la Confraria de Pescadors de Calafell, el Bot Salvavides i Calafell Ràdio, emissora que enguany compleix el 25è aniversari i que transmetrà la cantada en directe. Els membres del Bot Salvavides prepararan el rom cremat que es podrà degustar els dos dies de la cantada. El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha preparat un espai amb cabuda per a 2.500 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.