Política

La FOEG s'adhereix a la Taula Gironina pel Dret a Decidir

La patronal vol contribuir a un “debat plural i serè” sobre el futur del país

La FOEG s'ha adherit a la Taula Gironina pel Dret a Decidir, segons va anunciar ahir a través d'un comunicat. La patronal, amb la seva presència a l'organisme, aspira a esdevenir la “portaveu de les demandes i opinions dels seus gremis” per aconseguir fer arribar “les opinions, dubtes i propostes per tal de contribuir a un debat plural i seré sobre el futur de Catalunya”, segons va assegurar Ernest Plana, president de la FOEG.

L'exalcalde Joaquim Nadal, president de la Taula Gironina pel Dret a Decidir, va convidar la FOEG, així com dues-centes entitats, patronals i sindicats, perquè s'incorporessin a la taula. Plana va explicar que la junta rectora de l'entitat havia acceptat la invitació de Nadal. “No ens en podem quedar al marge”, va dir. Plana va destacar la necessitat que els integrants de la FOEG siguin presents en aquest organisme: “És important que les associacions i gremis que representem tinguin veu en la taula.”

Segons va admetre la patronal, l'objectiu de la taula és “treballar perquè els catalans puguin decidir el futur del país de manera transversal i integradora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.