Política

Pep Guardiola, Jaume Cabré i Dyango criden a anar a la Via Catalana en un nou vídeo

L'entrenador de futbol, l'escriptor i el cantant fan una crida a participar en la cadena humana de l'Onze de Setembre

  • L'exentrenador del Barça Pep Guardiola, donant suport a la Via Catalana.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic aquest divendres un nou vídeo protagonitzat per Pep Guardiola, Jaume Cabré i Dyango. L'entrenador de futbol, l'escriptor i el cantant fan una crida a participar en la Via Catalana de l'Onze de Setembre.

El vídeo comença amb la imatge de l'extècnic del Barça, tot i que després no torna a sortir fins al final del vídeo i amb un concís “Fem Via!”.

Dyango demana que aquest Onze de Setembre sigui “especial” i que “la gent el pugui recordar tota la vida”. Però sobretot, considera que és molt important que la cadena humana tingui una repercussió a nivell internacional: “que ens vegi tot el món” i que vegin “el que som capaços de fer”.

Per la seva banda Cabré anima la gent a participar a la Via Catalana perquè considera que és “un gest democràtic de valor plàstic”. A més, considera que la independència és una qüestió de “dignitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.