Política

Dimarts amb el diari, la guia més completa de la Via

Tot el que cal saber per participar en la Via Catalana

L'agenda d'actes prevista a tot el recorregut i propostes turístiques per abans de la cadena

El Punt Avui distribuirà gratuïtament, dimarts dia 10, amb el diari, La guia de la Via Catalana, un especial de seixanta-quatre pàgines amb tot el que cal saber per poder participar l'endemà, Diada Nacional de Catalunya, en la Via Catalana que recorrerà el país de sud a nord, d'Alcanar fins al Pertús.

L'especial, del mateix format que el que va elaborar El Punt Avui pel Concert de Llibertat del juny passat i del Festival Catalunya Vol Viure en Llibertat, celebrat a l'agost, se centra, en el seu inici, a recordar com serà la Via Catalana, com s'ha arribat a convocar, i a repassar els diferents actes previs que s'han fet durant tot l'estiu arreu del país.

Tot seguit inclou una entrevista a Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que assegura, entre altres coses, que a la cadena humana hi participaran molts catalans d'expressió castellana.

Tot el que cal saber

Un dels atractius importants de la guia són els vint-i-quatre consells i informacions bàsiques que cal saber per participar-hi, com ara a quina hora s'ha d'anar al tram assignat, què s'haurà de fer durant l'acte o quina roba o calçat caldrà portar. A continuació, en cinc gràfics a tota plana, es pot repassar poble a poble tot el recorregut de la Via Catalana.

El gruix de la guia està conformat, però, per una agenda d'actes previstos al voltant de la cadena humana a cadascuna de les tretze comarques, més Barcelona ciutat, que aquesta travessa. De cada zona, d'altra banda, es presenten diferents propostes de lleure i turístiques per poder realitzar durant les hores prèvies a la participació en aquest gran esdeveniment.

LA DATA

10-9-2013
És el dia que els lectors d'El Punt Avui
trobaran la guia amb el diari. També se'n repartiran durant la Via.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.