Educació

educació

Clubs de lectura, cursos d'Ipad i antologia sobre Espriu a Salt

La biblioteca Iu Bohigas de Salt ha preparat per al curs que ara comença quatre clubs de lectura. L'oferta n'inclou un de narrativa per a adults, un d'infantil, un de juvenil i un de lectura fàcil. Les inscripcions es poden fer fins al 25 de setembre. D'altra banda, la casa de cultura Les Bernardes, juntament amb l'empresa Apprendre 3.0 de Salt, ha organitzat dues activitats per aquest curs amb tauletes digitals. Una es titula Apprendre amb l'Ipad i l'altra, APP to you, english for beginners. Amb aquestes activitats es proposa l'ús de les tauletes com a substitutes dels tradicionals llibres i apunts. Les activitats s'adrecen a nens de 3 a 12 anys, i es faran grups segons les edats dels inscrits.

Homenatge a Espriu

L'institut Salvador Espriu de Salt, amb motiu del centenari de l'escriptor, ha editat una antologia del poeta. Es tracta d'una reedició de la que es va publicar el 1982, amb motiu del 70è aniversari del naixement de l'autor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.