Serveis

MOBILITAT

L'Ajuntament de Girona i Renfe negocien trens de nit a Barcelona

L'Ajuntament de Girona i la companyia Renfe negocien l'ampliació del conveni entre les dues parts per ampliar l'horari dels trens de nit entre la ciutat gironina i Barcelona (i viceversa). La companyia considera que hi hauria demanda de viatgers, segons va explicar ahir l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), durant la vuitena sessió de la taula de mobilitat de la ciutat.

Puigdemont va respondre a la demanda d'un dels assistents a la trobada d'ahir al centre cívic Pont Major, que va mostrar interès per anar a espectacles a Barcelona en transport públic. “S'està mirant, i Renfe ho veu de bon ull”, va assegurar el batlle.

Des que va arribar el tren d'alta velocitat (TAV) a Girona al mes de gener, Renfe i l'Ajuntament, mitjançant la regidora de Turisme, Coralí Cunyat, treballen en iniciatives conjuntes en un conveni de col·laboració. Al maig, per Temps de Flors, Renfe va organitzar combois del TAV cap a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.