Política

El PSC gironí vol que s'aposti pel Manifest pel Dret a Decidir

El primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, anima les agrupacions a defensar-ho

El PSC s'ha d'afegir al Manifest pel Dret a Decidir i participar-hi perquè ha arribat el moment que el debat se centri al Parlament per “carregar el procés del màxim de contingut polític”. Aquest és l'argument que defensa el primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, que aquesta setmana ha demanat als primers secretaris de les agrupacions socialistes gironines que treballin en aquesta línia.

Segons Fernández, ha arribat un moment en què “el pes del procés l'ha de portar el Parlament de Catalunya, que és on s'ha de traslladar el document”. El socialista gironí remarca que en aquest marc, que dóna peu al manifest, “la societat civil ha fet molt bona feina, però ha arribat el moment de fer política en majúscules”.

La clau: el federalisme

El primer secretari dels socialistes gironins continua defensant en aquest context la via del federalisme: “El PSC és partidari d'una reforma federal de la Constitució i d'una consulta legal. I aquests són arguments que hem de difondre a la societat.” Una opció que, pel socialista, és “tan legítima i respectable com les altres”.

LA FRASE

La societat civil ha fet molt bona feina, però ara ha arribat el moment de fer política en majúscules
Juli Fernández
primer secretari del PSC a les comarques gironines
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.