Societat

Clam contra Bauzá el dia que valida el decret contra el català

Més de 5.000 persones es van manifestar ahir davant la seu del Parlament de les Illes Balears el dia que el ple de la cambra va aprovar, amb els vots del PP, la validació del decret llei de tractament integrat de llengües, TIL, que discrimina el català.

Una marea de ciutadans amb la samarreta verda van cridar davant el Parlament durant hores en un clam sense resposta, ja que Bauzá va deixar clar que està “legitimat per aplicar el decret” que limita el català a les aules. Des de fora els manifestants clamaven que no tenen por, que són la majoria “cridanera” i que mantindran la vaga indefinida a les escoles públiques.

El portaveu del grup parlamentari MÉS, Gabriel Barceló, va acusar José Ramón Bauzá de ser “un il·luminat que s'ha tancat amb assessors mediocres i fanàtics, sense escoltar la ciutadania i els experts” que avisen que l'aplicació del TIL incrementarà els nivells de fracàs escolar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.