Política

Rajoy, des de l'ONU i sobre el procés sobiranista català: “Ningú m'ha preguntat mai sobre el tema”

El president espanyol considera que ningú li preguntarà sobre Catalunya a les Nacions Unides i que no ha parlar sobre aquesta qüestió en les reunions que ha mantingut últimament amb caps d'Estat o de govern

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimecres que no creu que ningú li pregunti a l'ONU pel debat sobre el futur de Catalunya perquè és “un tema intern d'Espanya”. “Ningú m'ha preguntat mai sobre aquesta qüestió”, ha assenyalat a Nova York on aquesta matinada participarà en la inauguració del 68è període de sessions de l'Assemblea General de l'ONU.

En ser preguntat si durant la seva intervenció parlaria de Catalunya, ha remarcat l'absència de referències al procés sobiranista català en les reunions que ha anat mantenint últimament amb altre homòlegs i caps d'Estat, tot insistint que no creu que ningú li pregunti sobre el tema a Nova York.

Rajoy ha recordat que la seva posició és “coneguda”, que Catalunya i la resta de l'Estat sempre han estat junts i que no es coneix un escenari diferent.

També ha considerat que la majoria d'espanyols treballaran amb intensitat per destacar els llaços de tot tipus que han unit Catalunya i Espanya al llarg de la història i que està convençut que els seguiran unint en el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.