Política

Martínez-Pujalte avisa Mas que el Congrés votarà ‘no' a la consulta catalana

El portaveu d'Economia del PP afirma que “els espanyols tenen dret a decidir” i ja el van exercir una vegada “dient no al pla Ibarretxe”

Reclama al president de la Generalitat que s'ocupi “de les preocupacions dels catalans”

El portaveu d'Economia del PP al Congrés, Vicente Martínez-Pujalte, ha avançat aquest diumenge que la proposta de celebrar una consulta sobiranista a Catalunya que el Parlament portarà a la cambra baixa espanyola rebrà un ‘no' per resposta.

Durant una roda de premsa a la seu del partit per valorar els pressupostos de l'Estat, el dirigent popular ha rebutjat que els catalans tinguin dret a decidir però ha considerat que els espanyols sí que en tenen: “Crec que els espanyol tenim el dret a decidir i aquest dret a decidir ja el vam exercir un cop dient no a Ibarretxe”. “I no tremolaran les meves mans en votar que no a la deriva sobiranista del senyor Mas”, ha etzibat.

A més, Martínez-Pujalte ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que “es preocupi més dels catalans, de les preocupacions dels catalans, que d'intentar afermar aquesta deriva sobiranista”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.