cultura

art

Artsurprise porta tres artistes gironins a Berlín

La plataforma de difusió artística Artsurprise, que comercialitza obra de molt petit format d'un centenar d'artistes de tot el món per mitjà de màquines expenedores semblants a les de tabac, ha permès a tres artistes gironins donar-se a conèixer en una galeria de Berlín, on ara exposen el seu treball de gran format, fins al 3 de novembre.

Raquel Morón, Sònia Eva Domènech i Bjorn Gottlicher són els gironins representats a Out of the box (Fora de la capsa), l'exposició organitzada per la galeria Kuns Projekt Format de la capital alemanya per difondre el treball d'alguns dels artistes que la xarxa Artsurprise ha contribuït a descobrir i difondre. Joan Petry, l'impulsor d'aquesta iniciativa nascuda fa dos anys i que va instal·lar una de les primeres màquines expenedores al vestíbul de la Casa de Cultura de Girona, explica que actualment ja tenen registrats 15.000 objectes d'art d'un centenar d'artistes catalans, russos, italians, belgues, polonesos i alemanys, disponibles per un preu assequible de 5 euros a una quarantena de punts de venda distribuïts a museus, galeries i centres culturals de tot Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.