Societat

oci

Barcelona obre al públic 150 edificis singulars

Edificis històrics, hotels, fàbriques reconvertides, teatres i fins i tot estacions de metro. Aquesta és l'extensa oferta del 48H Open House que aquest cap de setmana ha permès visitar 150 construccions amb un denominador comú: el seu interès des del punt de vista arquitectònic i interiorista.

L'edició d'enguany, la quarta, ha incorporat una trentena de nous punts d'interès i s'ha estès fins a Santa Coloma de Gramenet, que s'ha convertit en la primera ciutat convidada del certamen. Molts dels visitants van participar en la proposta atrets per la idea d'entrar a llocs que habitualment no estan oberts al públic.

Un dels exemples d'edifici singular que es va poder visitar és la masia de Can Vinyals de la Torre, coneguda també com Torre Rodona, al districte de les Corts. Actualment, acull la seu institucional d'una coneguda cadena hotelera i el consolat honorari de les illes Seychelles, segons es veu en una placa a l'entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.