Economia

EMPRESES

La Fira de Mostres arriba als 382 estands

S'inaugura el 29 d'octubre i ofereix unes 50 activitats complementàries

La Fira de Mostres de Girona, que es fa del 29 d'octubre al 3 de novembre, augmenta aquest any el nombre d'estands i expositors i arriba als 382, dos més que en l'edició anterior. Aquest augment, segons va reconèixer ahir el president del comitè executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, és petit però remarcable, ja que “en totes les fires d'arreu baixa el nombre d'expositors, mentre que en la Fira de Mostres de Girona d'enguany no només es manté sinó que augmenta”. “L'activitat econòmica sembla que comença a remuntar i els empresaris estan interessats més que mai a fer negoci. I aquest és un dels objectius de la Fira”, va dir Espadalé.

En aquesta 52a edició la fira –la mostra multisectorial més gran de Catalunya i una de les més antigues– “consolida l'aposta cap a la modernització iniciada l'any 2011”. “La segmentació de la fira iniciada fa dos anys té un bon rendiment i funcionament, ja que ajuda a atreure expositors i professionals”, va assegurar la vicepresidenta del comitè executiu de la fira i regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat.

Conferències sobre emprenedoria, jornades tècniques, tallers pràctics, networkings d'empreses o presentacions de llibres són algunes de les prop de 50 activitats que aquest any complementen els sectors de la Fira de Mostres. L'alimentació, els serveis, la indústria, el jardí, els mobles i la decoració, la construcció i reformes, els animals de companyia i el motor tornaran a ser els eixos centrals de la fira, però aquest any també es consolidaran el Saló de l'Emprenedoria i l'espai Ginteriors, i s'hi incorporen dos sectors nous: una àrea exclusiva sobre metal·lúrgia, gràcies a un acord signat amb Fegmetall, i l'Expocycling & Triathlon, que pretén “ser l'embrió d'un futur saló monogràfic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia