Economia

La Generalitat recupera l'impost de successions en el pressupost del 2014

El conseller d'Economia avança que l'economia catalana també ha sortit de la recessió durant el tercer trimestre

Andreu Mas-Colell preveu que Catalunya tancarà 2013 amb una caiguda anual del PIB de l'1,1%

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha confirmat aquest divendres que la Generalitat recuperarà l'impost de successions el 2014. El tribut es va eliminar el 2010 com a part d'una promesa electoral de CiU, però ara s'introduirà de nou davant la necessitat de captar nous ingressos.

Andreu Mas-Colell també ha anunciat que Catalunya també ha sortit de la recessió el tercer trimestre de l'any, i ha previst que l'economia catalana tancarà l'any amb una caiguda de l'1,1%.

En declaracions a la premsa després de participar en la inauguració d'una jornada del col·legi d'Economistes de Catalunya, Mas-Colell ha assegurat que el fet d'haver sortit oficialment de la recessió és una “bona notícia, no ho hem de menysvalorar”, i “pel 2014 hi ha un consens tècnic que hi haurà creixement, no molt gran, de l'ordre de l'1%”. El conseller també ha previst que l'economia catalana tancarà el 2013 amb una caiguda del producte interior brut (PIB) de l'1,1%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia