Comunicació

Un fotògraf ferit en un tiroteig a la seu del diari francès ‘Libération'

L'agressor ha entrat a l'edifici a les 10.15 hores i ha començat a disparar amb un fusell de caça

Divendres passat, un home armat havia irromput al vestíbul de la cadena BFMTV a París

Un fotògraf ha resultat ferit aquest dilluns després que un desconegut hagi obert foc a la seu del diari francès Libération i després s'hagi donat a la fuga, segons informa el mateix periòdic en la seva pàgina web. El ferit és un fotògraf auxiliar de 27 anys que havia acudit per treballar en una sessió per al suplement cultural del diari, Next, i que ha rebut un impacte en el pit. El seu estat “és greu”, ha precisat el diari.

L'agressor va entrar poc abans de les 10.15 hores al hall de Liberation armat amb un fusell de caça. “L'individu no ha dit res i ha marxat com havia vingut”, ha indicat una font policial, que, ara com ara, no descarta cap hipòtesi. En aquests moments, l'accés al diari ha quedat bloquejat i la brigada criminal de la policia judicial parisenca ja ha obert una investigació.

El director de la redacció, Fabrice Rousselot, ha expressat la “gran commoció compartida per tot el diari” i ha mostrat la seva indignació pel fet que “individus puguin prendre-la contra la premsa”. Divendres passat, un home armat havia irromput al vestíbul de la cadena BFMTV a París, amenaçant els periodistes abans de fugir del lloc, sense que estigui clar si els dos successos estan relacionats. Segons aquesta cadena, la policia es disposa a contrastar les imatges de videovigilància de les dues seus per veure si hi ha coincidències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia