Societat

FIRA DE GIRONA

Tot Nuvis tanca edició amb més de 3.500 visitants

Els organitzadors destaquen que tant els expositors com les parelles han aconseguit els seus objectius

El saló Tot Nuvis, que es va inaugurar divendres al Palau de Fires de Girona, va tancar ahir amb un balanç de més de 3.500 visitants. La directora de Fira de Girona, Marta Plasencia, va expressar la seva satisfacció amb el desenvolupament de la 21a edició de Tot Nuvis, sobretot perquè, segons va explicar, “els expositors han pogut aconseguir el seu objectiu, que era donar visibilitat als seus productes i serveis en un entorn de qualitat”.

Aquest any, Tot Nuvis ha atret un 15% més d'expositors que en l'edició passada, arribant als 118 estands. “El públic que ha vingut ha aconseguit informació de valor per dissenyar el seu casament”, va explicar Plasencia.

La 21a edició de Tot Nuvis, que s'ha celebrat amb el lema Celebrem que sou parella, ha ofert propostes personalitzades sobre el lloc per celebrar la cerimònia, els vestits per als nuvis i els convidats, les aliances, el restaurant i fins i tot el viatge de noces. I tot això des d'un disseny més tradicional fins arribar a apostes més agosarades i de luxe.

A banda dels expositors, la directora de Fira de Girona va destacar que les activitats lúdiques que es van organitzar en el marc de Tot Nuvis –el concurs de parelles de cinema, les classes de ball de saló, els tallers de protocol i la masterclass de gintònics– han tingut una molt bona acollida per part del públic. El dibuixant Antony Garner –col·laborador d'aquest diari– va tenir també força feina fent caricatures de les parelles.

D'altra banda, el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya de la demarcació de Girona va ser present per primera vegada en el saló per assessorar les parelles sobre com crear l'ambient idoni per celebrar la cerimònia i decorar la seva llar. I des de l'organització es va voler agrair la participació del gremi de pastissers i les seves degustacions de pastissos.

La directora de Fira de Girona va fer notar que, enmig de l'ambient de crisi, aquest saló transmet una bona dosi d'alegria i il·lusió.

LA XIFRA

118
estands
ha tingut aquest any el saló Tot Nuvis. Representa un increment del 15% d'expositors.

LA FRASE

Els expositors han pogut donar visibilitat als seus productes i serveis en un entorn de qualitat
Marta Plasencia
directora de fira de girona

Èxit de la nova passarel·la

La passarel·la Ens Casem ha estat una de les activitats de més èxit de Tot Nuvis. La desfilada, que aquest any va estrenar un nou format i una nova ubicació, va tenir una important afluència de públic. La passarel·la, sota la direcció artística i escenografia de Toni Claro, va estar oberta, per primer cop, als convidats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia