Serveis

serveis

A Núria i a la Molina en tren i cremallera

Rodalies i Ferrocarrils premien els esquiadors que es desplacen amb aquest mitjà amb un 30% de descompte

Els esquiadors que es desplacin amb ferrocarril fins a les estacions gironines d'esquí de la Molina i Vall de Núria tindran un premi en forma de descompte. A qualsevol de les estacions del nucli de Rodalies de Barcelona poden comprar els bitllets combinats Skitren. Inclouen el viatge d'anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el trasllat fins a les pistes i el forfet per a un dia. Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte al preu per separat de cada servei que ofereixen.

En el cas de Vall de Núria, hi ha dues opcions. Es tracta del Tren Natura, un paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser, més el tren cremallera d'anada i tornada disponible tot l'any, i l'Skitren Vall de Núria, un paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per a un dia. En el primer cas, el preu és de 30 euros per als adults i de 23 euros per als infants, i en el segon cas, de 36 i 29 euros, respectivament.

Pel que fa a la Molina, el bitllet Skitren la Molina inclou el desplaçament en tren fins a la Molina, el servei d'autobús entre l'estació de tren i les pistes i el forfet d'un dia. Té un cost de 41 euros per als adults i de 31 euros per als infants. Els dos organismes promotors d'aquesta oferta han posat a disposició dels usuaris el telèfon d'informació 900 41 00 41, els respectius llocs web –rodaliesdecatalunya.cat i fgc.cat– i els de les estacions d'esquí –www.valldenuria.cat o www.lamolina.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia