Societat

L'Ajuntament de Barcelona ordena el tancament de la discoteca KGB a Gràcia

Ordena el precinte del local després que el propietari hagi fet cas omís a les peticions de cessament de l'activitat per excés de soroll

L'Ajuntament de Barcelona ha ordenat el precinte de la discoteca KGB, situada al carrer Alegre de Dalt, després que el propietari hagi fet cas omís a la petició de cessament de l'activitat per superar els límits de soroll, cosa que provocava les queixes contínues dels veïns.

Segons fonts municipals, encara que l'ajuntament ha ordenat ja el precinte, la mesura no es farà efectiva fins demà, una vegada es comprovi que el propietari no ha complert l'ordre de cessament de l'activitat que el consistori va dictar la setmana passada.

El popular local de ball del barri de Gràcia va rebre el passat dia 27 una ordre de cessament voluntari de l'activitat perquè superava els límits de soroll establerts en l'Ordenança de Medi Ambient de Barcelona, segons l'últim informe acústic que van realitzar els tècnics del districte.

Arran de la denúncia d'una veïna, els tècnics del districte de Gràcia van realitzar el passat 14 d'octubre mesures dels nivells d'immissió de l'activitat de la discoteca KGB a tres habitatges pròxims situats a punts diferents.

El contingut de l'informe, segons l'ajuntament, revelava un excés de decibels, cosa que va ser notificada al titular de la discoteca el passat 31 d'octubre.

Aquell dia, l'ajuntament li va informar que disposava d'un termini de 10 dies hàbils per formular al·legacions, que van ser posteriorment desestimades quan el propietari les va presentar.

Per això, la setmana passada l'ajuntament va ordenar el cessament voluntari de l'activitat al propietari, cosa que no ha efectuat, de manera que l'ajuntament ha decidit ordenar el precinte del local demà.

Segons l'ajuntament, per poder reobrir, la discoteca haurà de realitzar un projecte acústic que incorpori solucions tècniques i que sigui aprovat per l'Ajuntament de Barcelona.

Posteriorment, haurà de realitzar mesures sonomètriques de comprovació a través d'una entitat de protecció de la contaminació acústica habilitada abans de poder reobrir de nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia