Opinió

Manifest del Col·lectiu de Dones en l'Església

Avui, commemoració del Dia de Maria de Magdala, volem retre-li un homenatge, tot recordant com Jesús tractava les dones:

Jesús va perdonar la dona adúltera...

Jesús va parlar amb una dona samaritana...

Jesús era seguit per dones i homes durant el temps de la seva predicació...

Jesús va guarir la filla d'una dona pagana...

Jesús va guarir una dona amb hemorràgies i va reconèixer la seva fe...

Jesús va curar la sogra de Pere...

Jesús es va aparèixer a Maria de Magdala i a les altres dones després de la seva resurrecció i els va dir:

“Aneu a anunciar als meus germans que vagin a Galilea. Allà em veuran”. (Mt. 28,10)

Les dones, sent fidels al manament de Jesús, podem afirmar amb tota rotunditat la nostra voluntat de seguir el seu camí i per això promovem i treballem en: formació bíblica, celebracions eucarístiques, catequesi, el servei de Càritas, el servei a la Pastoral de la Salut, l'atenció de persones malaltes i desvalgudes i tantes altres activitats a la parròquia.

Per tot això, nosaltres, Col·lectiu de Dones en l'Església, donem gràcies a Déu per haver-nos enviat el seu Fill, que en un temps concret, patriarcal, ple de normes, va estar sempre al costat de les dones que l'acompanyaven, valorant-les. Conseqüentment, volem ser lleials al seu missatge i continuarem treballant pel Regne que va predicar Jesús, juntament amb totes les dones i homes de bona voluntat.

Així ho manifestem en aquest dia i esperem i confiem que totes les persones que ens vulguin acompanyar ens ajudin per, conjuntament, esforçar-nos en la construcció del Regne.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.