El lector escriu

Humilitat i actes valents

Els socialistes treuen els plats bruts de CiU i el votant pròxim al PSC es queda amb la cançoneta. El mateix passa quan Convergència trepitja els socialistes i el votant convergent aplaudeix l'esbatussada. Passa amb tots els partits.

Unes regles d'anàlisi ràpides i senzilles per a un nacionalista podrien ser les següents. Mentre CiU defensi el concert econòmic i no la independència passaré d'ells; mentre el PSC sigui sucursal del PSOE i calli les veus catalanes del partit, passaré d'ells també. A PP i Ciutadans se'ls respecta per ser els partits dels immigrants espanyols que van ajudar-nos a construir Catalunya i encara no s'han adaptat; cal ser tolerant amb els lents. ERC ha errat massa vegades reeditant el tripartit i oblidant-se de l'espurna nacionalista que tenia a dins. Iniciativa pot ajudar a tenir consciència mediambiental, però valga'm déu si governessin i haguéssim de viure en comunes.

Només el partit més generós, humil i valent serà el que guanyarà.

Sant Cugat del Vallès

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.