El lector escriu

Què li diríem al Papa si hi poguéssim arribar

El Col·lectiu de Dones en l'Església de Sabadell, aprofitant que el tindrem tan a prop, assumim la responsable obligació de fer-li arribar la nostra veu i els nostres sentiments, amb tot el respecte i estimació que com a cap de l'Església ens mereix, referent al tracte discriminatori que hi rebem les dones i a la pobra imatge que, per aquest motiu, la nostra Església dóna al món.

Aquesta obstinació tan fora de lloc, ja que no hi ha sòlids arguments teològics ni de l'Evangeli que la justifiquin, vulnera els drets humans i no aporta res a la humanitat, ans al contrari, crea incomprensió i menyspreu vers la nostra Església i les seves jerarquies.

I perjudica també l'ecumenisme, pel fet de rebre amb complaença els anglicans dissidents de la seva església per no acceptar les dones en els ministeris. És que Déu fa diferències de sexe?

Estimem massa el llegat de Jesucrist per acceptar per més temps aquesta injustícia que ha arribat a l'incomprensible quan, en un document de la Congregació per la Doctrina de la Fe del 15 de juliol del 2010, dirigit a tots els bisbes, es qualifica de pecat gravíssim contra el sagrament de l'orde el fet d'ordenar una dona i motiu d'excomunió a la que el rep, el que el dóna i el que l'aprova.

Revisin, per favor, revisin postures anacròniques que el poble ja no entén i segur que Déu encara menys.

Per això, amb tota la força i amb tot l'amor li diem: Papa, escolti'ns! El món necessita paritat en tot. També en la nostra Església.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.