El lector escriu

Convivència entre bicicletes i cotxes

Llegeixo la noticia i no me la puc creure: els ciclistes s'han posat la xapa de xèrif i ha decidit denunciar els conductors d'automòbils que, segons ells, no compleixen la llei en avançar-los. Increïble, oi? Un dels col·lectius més transgressors de la llei donant lliçons als altres conductors. Un grup que no sap les normes de circulació –s'ha de suposar així, perquè no tenen cap carnet que ho demostri– sancionant d'altres que han passat per l'acadèmia de conducció i l'examen pertinent. Una colla –a qui no es pot identificar el vehicle– presentant imatges, potser trucades, d'unes matricules presumptament transgressores.

No sé com s'arriba a això. Possiblement a partir de la bestiesa –ho sento, no se m'acut altra manera de dir-ho– que va ser permetre que els ciclistes anessin de dos en dos per la carretera, o de dir que es poden avançar creuant la línea continua de la carretera posant en perill el conductor del vehicle que va al darrere, el que pugui venir de cara i el mateix ciclista, o de permetre'ls circular per les voreres amb un menyspreu total dels vianants i les normes de circulació.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.