Política

Trujillo: “¿Per a quins assumptes importants serveix saber català?”

L'exministra socialista d'Habitatge indigna a Twitter amb els seus comentaris sobre la llengua catalana

A partir de les crítiques, Trujillo restringeix la lectura dels seus tuits només als seguidors confirmats

“A veure, per quins assumptes importants serveix, saber català?”. És la pregunta amb la qual María Antonia Trujillo, exministra socialista d'Habitatge del govern de José Luis Rodríguez Zapatero ha revolucionat Twitter en les últimes hores. L'exministra socialista va llançar ahir a la nit aquest tuit i, des d'aleshores, no ha deixat de rebre crítiques de totes bandes.

De fet, una de les primeres en contestar-li ha sigut la diputada del PSC, Rocío Martínez Sampere, que li ha escrit: “Et responc: per llegir, pensar, parlar amb els meus fills, representar els ciutadans al Parlament... segons tu, bajanades, oi? La productora de cinema i presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola, també li ha explicat: “Sra. @matrujil #elcatalàserveix per dialogar, conversar, escriure poemes i novel·les, fer pel·lícules, fer instàncies, estimar... viure!”.

Tot i que Trujillo ha restringit la lectura dels seus tuits només als seguidors confirmats, ha respost aquest diumenge amb una altra piulada provocadora: “Ahir vaig preguntar per quines coses importants serveix saber català. Excepte dos o tres, ningú ha respost. Això sí, han demostrat que serveix per insultar”.

Cal recordar que no és el primer cop que l'exministra socialista provoca indignació a la xarxa. Entre d'altres polèmiques, el 15 de novembre del 2012 Trujillo va tuitejar sobre els desnonaments: “Qui tingui deutes, que els pagui. Que no s'hagués endeutat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia