Societat

El TGV a França registra un 20% d'ocupació en els deu primers dies de la connexió

Un total de 8.142 persones utilitzen el tren d'alta velocitat que connecta Barcelona i París

La línia més utilitzada és la de Barcelona - París

Un total de 8.142 persones han utilitzat el TGV que connecta Barcelona i París, en qualsevol opció de recorregut, en la primera setmana de funcionament del servei en el qual cooperen l'espanyola Renfe i la francesa SNCF. Aquesta xifra suposa aproximadament un 20% de les places disponibles, des que el 15 de desembre es va posar en marxa.

Segons ha informat Renfe aquest dimarts en un comunicat, gran part de viatgers corresponen a la ruta Barcelona-París (1.641), mentre que 1.324 persones s'han desplaçat entre la capital catalana i Perpinyà, 1.192 han connectat Barcelona i Montpeller, i 665 Barcelona i Narbonne. Figueres-París ha registrat 426 usuaris, Figueres-Perpinyà 180, Girona-París 140, i Girona-Perpinyà 130 clients.

Ja s'han venut 42.000 bitllets per a aquesta nova connexió ferroviària d'alta velocitat, que uneix 17 ciutats d'Espanya i França, amb un temps de viatge entre Barcelona i París de 6 hores i 25 minuts. Marsella i Madrid queden a set hores de viatge, Barcelona i Lió a cinc, i Barcelona amb Tolosa es connecten en tres hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia