Política

Margallo envia un document a les ambaixades per combatre l'independentisme

El text argumenta que la independència comportaria “un empobriment econòmic”

El ministeri d'Exteriors xifra en 6.910 milions d'euros el dèficit fiscal en els darrers cinc anys

El Ministeri d'Exteriors ha enviat un document a les ambaixades i consolats amb arguments per neutralitzar el procés sobiranista català amb raonaments com que l'independència comportaria “un empobriment econòmic segur” i que la “vocació europeista de Catalunya es veuria truncada”, segons publica El País. Fonts del Ministeri d'Exteriors han confirmat a l'ACN l'existència d'aquest text, del qual han dit que és un document “intern” i que enviar documents a les ambaixades i consolats sobre “qüestions concretes” és un “mètode habitual”. D'altra banda, el ministeri encapçalat per José Manuel García-Margallo xifra en 6.910 milions d'euros el dèficit fiscal català en els darrers cinc anys.

El document, titulat Per la convivència democràtica, s'ha remès a 118 ambaixades bilaterals, onze multilaterals i a més de 90 consolats espanyols repartits per tot el món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia