Aigua per a Lloret Residencial

L'Ajuntament de Lloret es va comprometre ahir davant de la junta de conservació de Lloret Residencial a portar aigua amb camions cisterna durant aquest mes d'agost per solucionar així els problemes de falta d'aigua que hi ha en aquesta urbanització des de fa setmanes. L'empresa Rec Madral, encarregada del subministrament d'aigua, haurà de fer front al cost d'aquesta operació, segons va indicar ahir el regidor d'Urbanisme, Josep Valls (CiU). Valls va assenyalar també que fa temps que s'està treballant per la portada d'aigua a la zona nord de Lloret amb la construcció d'una nova canonada.

Si a Lloret estan en vies de solucionar el problema, a Vidreres tenen ara mateix un conflicte també de falta d'aigua a Aiguaviva Park i a La Goba. Alguns veïns d'aquestes dues urbanitzacions es manifestaran diumenge a la carretera de Lloret per demanar una solució al problema, que també té l'origen en la falta de reserva d'aigua de l'empresa encarregada del subministrament i en l'augment exagerat del consum que té lloc en aquestes urbanitzacions durant el període estival. Els veïns de Lloret Residencial donaran suport a la convocatòria d'aquest diumenge com a mostra de solidaritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.