cultura

Troben mort l'actor Philip Seymour Hoffman al seu pis de Manhattan

Les primeres informacions apunten a una sobredosi

Hoffman, de 46 anys, va guanyar l'Oscar al millor actor el 2005 pel film ‘Capote'

L'actor Philip Seymour Hoffman ha estat trobat mort aquest diumenge al seu apartament de Manhattan, segons han avançat les edicions digitals de The Wall Street Journal i The New York Post, que citen fonts de la Policia de Nova York.

Segons les primeres informacions, l'actor podria haver patit una sobredosi d'alguna de droga. En aquest sentit, The New York Post explica que ha estat l'assistent personal de Hoffman qui ha trobat el seu cos sense vida al lavabo de l'apartament, vestit i amb una agulla hipodèrmica encara clavada al braç.

La Policia investiga ara l'escenari dels fets, al número 35 del carrer Bethune de Greenwich Village. Segons fonts policials, s'hauria trobat heroïna al pis.

L'actor de 46 anys, havia admès l'any 2006 que en el passat, després de graduar-se a l'Escola Dramàtica de la Universitat de Nova York, va abusar de les drogues i l'alcohol. L'any passat va revelar que s'havia sotmès a rehabilitació després de patir una recaiguda el 2012.

Hoffman va guanyar el premi Oscar al millor actor el 2005 pel seu paper al film Capote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia