Societat

solidaritat

Mig milió d'euros per a setze projectes socials

Els ajuts que La Caixa va atorgar l'any passat van ajudar 2.300 persones

L'Obra Social La Caixa va destinar el 2013 ajudes per valor de 476.050 euros a setze projectes socials a les comarques gironines. D'aquests ajuts, se'n van beneficiar prop de 2.300 persones en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió. A tot Catalunya, La Caixa va destinar prop de 4,5 milions d'euros a 199 projectes socials.

La Caixa ha obert la convocatòria d'ajuts del 2014, amb la qual es volen impulsar projectes que prioritzin la complementarietat amb els recursos existents en el territori, el suport de l'administració i la col·laboració efectiva entre les entitats a través del partenariat, la participació dels destinataris, el voluntariat i la implicació de la comunitat on es desenvolupen.

Com a novetat, aquest any La Caixa atorgarà un premi especial en reconeixement de la capacitat d'innovació i transformació social de les organitzacions que, adoptant noves metodologies i vies d'intervenció en la seva pràctica, han contribuït a una millora efectiva de la vida de les persones a les quals s'adrecen. El premi, dotat amb 15.000 euros, serà concedit a cadascun dels deu millors projectes de tot l'Estat. A més, per tal de facilitar la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat, les entitats amb un projecte aprovat el 2013 poden presentar-se a les convocatòries del 2014 d'inserció sociolaboral i d'habitatges temporals d'inclusió social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia