Serveis

MEDI AMBIENT

Senyalitzen zones amb perill de riuades a la Bisbal

La brigada municipal ha instal·lat fins a setze senyals en recs i rieres del municipi

Es vol millorar la seguretat

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha senyalitzat fins a nou passeres i vials del municipi on es preveu que hi pot haver riuades sobtades que posin en perill la integritat física de vianants que hi vulguin accedir. Els senyals de perill instal·lats son setze i la gran majoria estan en passeres de recs que habitualment no porten aigua però que, en episodis estacionals severs, baixen plens i es converteixen en extremadament perillosos.

Aquesta ha estat una iniciativa de l'àrea de via pública i serveis de l'Ajuntament que, amb la mesura, vol facilitar tota la informació per evitar tragèdies. Els punts senyalitzats són el camí de la Guardiola, la passera del camí de la font de l'Arbre amb el camí del vial i la que dóna també del camí de la font de l'Arbre al camí de can Mir. En la mateixa zona hi ha també el pas que condueix del camí de la font de l'Arbre al de la palanca de Cruïlles. Està senyalitzada també la passera de la riera del Vilar al camí de Can Maseller, la de la riera de la Marqueta al camí de Sant Pol, la del Daró a Castell d'Empordà, la de la riera de Vulpellac a Castell d'Empordà i, en la mateixa zona, des d'aquesta riera al camí del mas de les Voltes. El cost dels senyals ha estat de 870 euros i els treballs han estat executats per la brigada municipal.

LA XIFRA

870
euros.
Aquest és el cost de la comprar dels setze senyals que serveixen per senyalitzar les zones de perill.

Refan la placa per les víctimes del franquisme

El monòlit de la plaça d'entrada del col·legi Joan de Margarit a la Bisbal ha recuperat la placa en què es recordava les víctimes del franquisme a la ciutat, obra de l'artesà bisbalenc Jaume Rulduà, que va ser objectiu recentment d'una bretolada. El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, lamentava la conducta incívica que va provocar el trencament de la placa de ceràmica, que ara s'ha substituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia