Successos

judicial

Pena de presó per una agressió sexual a Lloret

El vigilant va assaltar la menor en una habitació a l'hotel on treballaven tots dos

El jutjat penal número 4 de Girona ha condemnat a un any i mig de presó Adrián Monzón Grille, l'acusat d'haver agredit sexualment una menor en un hotel de Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc el 19 de juny de l'any passat a l'hotel Flamingo, on ella s'havia traslladat des d'Alemanya per fer unes pràctiques de recepcionista i ell treballava de vigilant de seguretat.

Segons el text de la sentència, ha quedat provat que el dia dels fets, pels volts de les deu de la nit, l'acusat, major d'edat i sense antecedents penals, va acudir a l'habitació de la víctima, que aleshores tenia 17 anys. Ella va obrir la porta de l'habitació i va permetre l'entrada a Monzón. Un cop dins, l'acusat va tancar la porta, es va dirigir a la menor i la va empènyer violentament contra un armari per, tot seguit, besar-li la zona del coll i els pits. Posteriorment, el condemnat la va llançar sobre el llit, li va aixecar la camisa i la va començar a besar una altra vegada als pits i la zona de l'abdomen. Llavors l'acusat es va abaixar els pantalons i va col·locar el penis sobre la panxa de la noia mentre li deia que no es mogués. Sempre segons el text de la sentència, a continuació Monzón va agafar el cap a la jove –que no parava de cridar– i li va col·locar la boca al seu penis per obligar-la a fer-li una fel·lació. Davant la negativa de la menor, l'acusat va abandonar el lloc dels fets.

Segons la sentència, durant el judici l'acusat no va oferir una versió creïble, ja que va manifestar que va ser la víctima qui es va insinuar i li va ensenyar uns tatuatges amb la clara intenció d'oferir-se sexualment, i va ser ell qui la va rebutjar.

La jutge sosté que Adrián Monzón Grille és culpable d'un delicte d'agressió sexual, i el condemna a un any i sis mesos de presó. A més, ha de pagar a la víctima 500 euros pels danys morals ocasionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia