Societat

tradicions

El carnestoltes obre a Lloret ambaixada espanyola

L'Ajuntament recupera el concurs suspès pel cas Clotilde

La família reial i brasileres, entre les temàtiques

Els funcionaris i treballadors municipals de l'Ajuntament de Lloret de Mar van poder participar ahir una altra vegada en el concurs de Disfresses al Lloc de Treball, després que l'any passat es va suspendre per la proximitat amb l'esclat del cas Clotilde, de presumpta corrupció.

Aquest any, l'actualitat política no ha passat desapercebuda i un grup ha representat l'obertura d'una ambaixada espanyola. Les fotografies amb l'alcalde Romà Codina (CiU) i el tinent d'alcalde Jordi Orobitg (ERC) han circulat per les xarxes socials ràpidament i han donat lloc a respostes curioses. Per exemple, Enric Martínez, portaveu del PP a l'Ajuntament de Lloret, va penjar la fotografia amb l'escrit: “El nostre company i regidor Jordi Orobitg Solé, portaveu d'ERC, posant amb la bandera del regne d'Espanya.”

Altres treballadors municipals es van disfressar de Casa Reial espanyola, de brasileres, de grup de gospel, de Boney M. i de casa cubana, entre d'altres temàtiques.

El concurs de Disfresses al Lloc de Treball també se celebra fora de les dependències municipals, sobretot en botigues i marcats. També és tradició a Blanes, on rep el nom de concurs de Disfresses a la Feina.

LA XIFRA

2
rues
celebra aquest cap de setmana Lloret de Mar: avui a les quatre de la tarda i demà al migdia

Cap de setmana de rues arreu

Lloret celebra dues rues. Totes dues baixen per la riera i continuen pel passeig. La primera es fa aquesta tarda a les quatre i la segona, demà al migdia. Però n'hi ha moltes més a d'altres punts. A Roses, per exemple, serà demà al migdia. A Platja d'Aro, la rua es farà avui al migdia i a les quatre de la tarda des de la plaça de la Sardana. I demà al migdia tindrà lloc la rua de colles locals. A Palamós, la rua es fa avui i comença a un quart de quatre i a mitjanit hi ha ball de disfresses. A l'Escala i a Sant Feliu de Guíxols les rues se celebraran demà a les onze del matí. I a Blanes també serà demà, però a les cinc de la tarda. A Olot, a les quatre d'avui es fa el tradicional carnaval infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia