Política

El jutge interroga els imputats per les obres a casa d'una excoordinadora d'Albiol

Dos regidors del PP a Badalona, l'excoordinadora de la Salut i el marit d'aquesta expliquen al jutge la seva versió dels fets

Quatre dels cinc imputats pel cas de les obres que l'excoordinadora del PP a l'Ajuntament de Badalona, Julia Sánchez, va fer al seu domicili particular i presumptament va intentar carregar a les arques municipals van desfilar ahir per jutjat d'instrucció número 3 de Badalona, on està oberta la investigació. En concret, el jutge va interrogar el regidor de Via Pública, Daniel Gràcia, el regidor de la Salut, Salvador Lerma, Julia Sánchez i el marit d'aquesta. Abans ja havia interrogat el cinquè imputat: l'exregidor del PP, David Gómez, sobre qui el Partit Popular vessa tota la responsabilitat del conjunt d'obres irregulars que es podrien haver fet a la ciutat, per valor superior al milió d'euros. Va ser arran d'aquesta declaració que el jutge va decidir ampliar el llistat d'imputats.

Daniel Gràcia i Salvador Lerma estan imputats per presumptes delictes de falsedat documental, estafa, prevaricació i malversació de fons públics. Sánchez i el seu marit, pels delictes d'estafa i falsedat documental. Tots els imputats del PP de Badalona van decidir ahir guardar silenci davant els mitjans de comunicació. L'advocat de David Gómez, Cristóbal Barea, present a les declaracions dels quatre imputats, va explicar que tots ells neguen els delictes que se'ls imputen i insisteixen a responsabilitzar Gómez, la persona que, segons Julia Sánchez, s'hauria ofert a ajudar-la per solucionar-li el problema de goteres que tenia a casa seva. Les obres van pujar a uns 13.000 euros.

En dotze dies, seran els regidors Miguel Jurado i Montserrat Salgado els que acudiran a declarar davant el jutge pel mateix cas, però només en qualitat de testimonis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia