cultura

música

El disc ‘Ressona 1' mostra la vitalitat de la nova escena musical bisbalenca

El recopilatori forma part del projecte Escena Bisbalenca, que es presenta dissabte al Mundial

Inclou 19 grups i Mazoni, Abras i Sanjosex, junts per Lou

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha posat en marxa el projecte Escena Bisbalenca per promocionar els grups musicals bisbalencs, que es concreta en diferents iniciatives com ara el disc recopilatori Ressona 1 i el nou cicle de concerts Estació Musical. Els dos projectes es presentaran dissabte vinent en un acte que tindrà lloc al Teatre Mundial, a les 7 de la tarda, i que inclourà l'actuació d'un dels grups inclosos en el disc, Xicranda, un jove duet d'havaneres, folk i cant de taverna.

Al disc Ressona 1, enregistrat als estudisJuglans Music d'Estanyol, hi han aportat també cançons Medusa Box, La Perdiu Spencer, Yes The Music!, Mal Asunto, Punk Panters, Uno Más, Pokatraça Blues Punk, Estimbarry, Las Pesadillas de Alicia, Sense AC/, Riff de Tramuntana, Juke Bocs, El Último Veneno, La Puça Diatònica, BdBoix, Vox, Cor Carreras Dagas i Cesc Vidal. El disc es completa amb un trio format per tres músics bisbalencs prou coneguts, Mazoni, Miquel Abras i Sanjosex, que fan un homenatge a Lou Reed amb una versió del seu clàssic Walk on the wild side. Tots tres també van participar el 2007, llavors per separat i amb les seves pròpies cançons, en un altre disc recopilatori titulat justament Escena bisbalenca, que com a part del projecte Sona Jove és el precedent d'aquest Ressona 1. Només hi ha un altre grup que apareix en tots dos discos: El Último Veneno. D'aquest CD, se n'ha fet un tiratge de 1.000 còpies que es destinaran bàsicament als grups i a la seva promoció a través d'emissores de ràdio i altres àrees municipals de joventut i cultura.

Dissabte al Mundial, també s'hi presentarà el cicle Estació Musical, que inclourà una vintena d'actuacions dels grups de Ressona 1, en diferents espais de la Bisbal com ara places i bars, fins al 21 de juny, diada de la música, per celebrar que l'escena bisbalenca continua tan activa com sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia