Economia

turisme

Costa Brava Hotels de Luxe té nova presidenta

Cristina Cabañas va ser escollida per substituir Climent Guitart

L'associació Costa Brava Hotels de Luxe va nomenar per unanimitat Cristina Cabañas com a nova presidenta en una assemblea celebrada dimarts passat a l'Hotel Mas de Torrent. Cabañas substitueix en el càrrec l'hoteler Climent Guitart, que es va morir el 12 de febrer passat i que havia presidit l'associació des de la seva fundació.

Cristina Cabañas és la presidenta Guitart Hotels, una de les cadenes hoteleres més importants de la Costa Brava que té nou establiments, sis dels quals són a Lloret de Mar. Llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona, diplomada en òptica i optometria, és vicepresidenta de la junta local de Lloret i vocal de la junta provincial de Girona de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i col·labora amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. Ha publicat diversos contes sobre Lloret de Mar, en col·laboració amb la dibuixant catalana Pilarín Bayés.

Costa Brava Hotels de Luxe és una associació que va estar fundada l'any 2012 i que agrupa els hotels més luxosos de la Costa Brava. Té com a principal objectiu impulsar i promoure la marca com a distintiu de qualitat i enfortir el sector turístic gironí. Actualment en formen part disset hotels en onze poblacions diferents de les comarques gironines. Disposa d'un hotel de cinc estrelles Gran Luxe, set de cinc estrelles i nou de quatre estrelles. Té un total de 1.116 habitacions: 9 suites amb piscina, 120 suites, 74 junior suites i 913 habitacions dobles i familiars.

Un dels impulsors principals de Costa Brava Hotels de Luxe va ser Climent Guitart, i entre les campanyes, l'any passat van promoure Costa Brava de Luxe per 105 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia