cultura

teatre

La Minúscula torna a escena amb un text de Branagh

La companyia estrena demà a La Sitja de Fornells l'adaptació teatral d'‘En el més cru del cru hivern'

La companyia gironina La Minúscula torna als escenaris amb una nova funció, l'adaptació teatral de In the bleak midwinter (En el més cru del cru hivern), basada en la pel·lícula originalment escrita i dirigida per Kenneth Branagh. Portada a escena per Txell Faxedas i protagonitzada per Cristina Alay, Jordi Balló, Natàlia Gallart, Marcos González, Roger Gutiérrez, Xuspi Hernández, Casandra Lungu, Xavier Thió i Txell Faxedas, es tracta d'una adaptació lliure d'aquell film que gira al voltant d'un actor a l'atur que decideix portar a terme una versió de Hamlet reunint un grup d'actors excèntrics i de dubtós talent. Les ganes boges d'actuar de l'heterogènia companyia no eviten confrontacions explosives, enamoraments, col·lapses nerviosos i altres sentiments propis de la convivència professional.

Per la seva directora, En el més cru de la crua realitat és un projecte que va néixer l'estiu del 2012 precisament de “la inquietud d'un grup d'actors i actrius amb moltes ganes de fer comèdia amb un cert contingut crític i actual”. Destaca Faxedas que l'espectacle s'ha creat entre tots de manera cooperativa, sense cap subvenció, “fent que aquest guió encaixi a la perfecció amb l'esperit del projecte”.

L'estrena de l'obra tindrà lloc demà a La Sitja de Fornells de la Selva (21 h). També s'hi representarà diumenge (19 h). Més endavant es podrà veure al Teatre Municipal de Girona, el 23 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia