Societat

L'home mort a la plaça Molina quan el van detenir els Mossos era actor secundari en sèries com ‘La Riera'

Es deia Alfonso Bayard i, segons el propietari de l'establiment on va succeir els fets, va mossegar un mosso i va agafar per testicles un altre

L'home mort aquest dimecres a la tarda després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra en un bar de la plaça Molina de Barcelona és, segons han confirmat els Mossos, Alfonso Bayard, actor i doblador que ha interpretat diversos papers secundaris, sobretot en sèries de televisió, com La Riera o Kubala Moreno i Manchón, de TV3, i Aída, a Telecinco. També ha intervingut en algunes pel·lícules com Tots volem el millor per a ella i

Segons ha explicat el propietari de l'establiment on van succeir els fets, Xavier Parera, l'home va mossegar un agent i va agafar pels testicles un altre mentre intentaven emmanillar-lo.

Parera, que ha narrat els fets segons el testimoni d'un dels cambrers, Miguel, ha assegurat que l'actuació dels mossos no va incloure “cops ni puntades de peu” a la víctima, que va morir per parada cardiorespiratòria, segons les primeres estimacions, tot i que encara falta per conèixer els resultats de l'autòpsia.

Els fets van ocórrer cap a les 18:22 hores d'ahir en una terrassa del bar, situat a la plaça Molina de Barcelona, quan els Mossos van ser requerits pels propietaris de l'establiment comercial perquè un home estava molt exaltat i molestava la resta de clients del local.

Parera ha relatat que, amb anterioritat als fets, el client va orinar en un arbre de la plaça Molina i va molestar dues noies joves que estaven en una taula pròxima a la seva i que es van refugiar a l'interior del bar.

Dos agents d'una patrulla van acudir al lloc i van demanar a l'home que s'identifiqués, però la persona va seguir mostrant-se hostil i molt exaltada, pel que els agents van sol·licitar reforços, segons el relat dels Mossos.

Finalment, un total de set agents van aconseguir reduir aquesta persona i el van emmanillar.

Poc després, l'home va començar a trobar-se malament i es va esvair, pel que els agents van avisar els serveis mèdics d'urgència, que van arribar al lloc dels fets sobre les 18:45 hores.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el detingut en ambulància a l'Hospital Clínic de Barcelona, on es va certificar la seva mort per una parada cardiorespiratòria, segons han indicat els Mossos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia