cultura

literatura

David de Pedro torna a l'acció amb ‘88, la nueva generación'

L'escriptor cassanenc David de Pedro, que ara fa un any va debutar amb La revelación de Qumrán, ha publicat la seva segona novel·la, 88, la nueva generación, autoeditada, com l'anterior, que presentarà avui a la Casa de Cultura de Girona (20 h), en un acte organitzat per la llibreria Geli en què participaran el periodista Blai Morell, de RAC 1, i l'escriptor Santi Fita (John D'Ax).

88 està plantejada com una spin off de La revelación... de la qual recupera alguns personatges secundaris que ara es converteixen en principals, com també està previst en la tercera novel·la que De Pedro ja està escrivint, mentre treballa també en el guió cinematogràfic de la primera. 88, la nueva generación és una novel·la de “ritme trepidant” protagonitzada per uns periodistes que segueixen la pista en diversos països d'un grup neonazi hereu de la xarxa secreta Odessa, que va ajudar a fugir d'Alemanya membres de les SS i altres criminals nazis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia