Política

MANEL NADAL

DIRIGENT DIMISSIONARI DEL PSC

“Les decisions les prenen només dues persones”

Nadal és un dels deu membres de l'executiva del PSC de Girona que dimarts va anunciar la dimissió per desacords amb la direcció.

El primer secretari de Girona, Juli Fernández, diu que vostè és un dels responsables de la revolta.
El tema no és personal, sinó polític. Hem dimitit perquè no estem d'acord ni amb la deriva que pren de cara a la preparació de les municipals a Girona, o la manca de defensa del perfil propi per a les comarques gironines, més catalanista i independent, que sempre havia tingut i ara s'ha perdut.
Joaquim Nadal expressava en la carta que va enviar a Fernández una certa frustració per com se l'ha tractat. Se sent igual?
No. El que sento és que en l'executiva ens hem reunit poc. Les decisions les prenen només dues persones: el primer secretari i el secretari d'organització, i amb poc treball d'equip.
Se sent més a fora que dins?
No. El que dic és que cal recompondre un espai socialista sobirà a Catalunya i que per fer-ho cal fer-ho amb el PSC però també amb gent que és fora del partit i que hem d'agrupar.
Des de dins, doncs.
Exacte. Serà una organització que no es constituirà com a partit. Des d'aquesta organització intentarem que el PSC vagi cap aquesta línia de partit sobirà.
És un darrer intent?
El PSC és un partit marginal, un llibre descatalogat perquè li falten planes. O fem una reedició o un llibre nou perquè el que tenim, a la gent, ja no li interessa.
Creu que poden guanyar el congrés, si es convoca?
El congrés s'ha de fer. Guanyar-lo o perdre'l és secundari. L'important ara és recuperar la unitat i trobar una candidatura forta i nova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia