Política

Geli defensa la consulta en un acte de l'ANC

“No hem de tenir por de la consulta, però és un error associar-la només amb la independència.” La diputada del PSC Marina Geli va participar ahir en una tertúlia organitzada per l'ANC de Pineda sobre el dret a decidir. Geli va reclamar que el procés per poder votar havia de ser “inclusiu i plural” i que la futura llei de consultes que surti del Parlament “ha d'estar tan ben feta que ningú no la pugui tombar”. La diputada va insistir a dir que a Catalunya no es viu una fractura nacional, sinó una fractura social que cal resoldre amb urgència. Marina Geli va rebutjar el populisme que es pot generar al voltant de la consulta i va evitar pronunciar-se sobre si unes eleccions plebiscitàries eren la millor resposta a una hipotètica prohibició d'anar a les urnes el 9 de novembre. A l'acte va estar acompanyada dels seus homòlegs de CiU, Joan Morell; ICV-EUiA, Dolors Camats, i ERC, Pere Aragonès. També hi havia el regidor de Mataró de la CUP, Xavier Safont-Tria, Carme Forcadell (ANC), Eduardo Reyes (Súmate) i el membre d'Òmnium del Barcelonès Nord Marcel Mauri.

D'altra banda, des del corrent crític del PSC Avancem van lamentar ahir que el diputat al Congrés i membre de l'executiva socialista Joan Rangel assistís dimecres passat a l'acte de presentació de l'entitat unionista Societat Civil Catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia