Urbanisme

Sant Quirze de Besora, dividit per obres al pont

Des d'aquest dilluns Sant Quirze és un poble partit en dos. La causa són les obres que es fan al pont que travessa el riu Ter i que comunica les dues parts del poble. Aquests treballs consisteixen a reforçar l'estructura i a instal·lar una nova plataforma per eixamplar la calçada en els dos sentits i millorar la seguretat dels vianants.

Durant el mig any que s'allargaran, el trànsit amb destinació o procedència del sector històric, Vidrà i Besora, haurà de passar per Montesquiu per travessar a l'altra banda o connectar amb la C-17. La ruta alternativa suposa uns 2 quilòmetres afegits. Així doncs, un trajecte que es pot fer en un minut ara s'haurà de fer en 15. Alguns dels veïns afectats són els alumnes del CEIP Comas i Codinach, que no tenen cap més remei que fer tota la volta. La sort que tenen és que el curs és a la recta final. Les obres, que havien de començar al gener, tenen un pressupost d'1,5 milions d'euros i són a càrrec, íntegrament, de la Diputació de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia