Política

Johnson presenta la dimissió després de ser imputada per malversació a RTVV

La secretària de Comunicació està acusada dels presumptes delictes d'apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics

Abandona el càrrec per a “no perjudicar la imatge del Consell” i que no s'utilitze la denúncia en benefici propi

La secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, ha presentat la dimissió, després de ser imputada en una causa oberta pels presumptes delictes d'apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics en relació amb un presumpte forat econòmic de 1.300 milions d'euros a RTVV. La cap de Comunicació d'Alberto Fabra abandona el càrrec per “no perjudicar la imatge del Consell” i perquè ningú no puga utilitzar en el benefici propi aquesta denúncia, segons el comunicat emés.

La jutgessa de Paterna que ha obert diligències d'investigació ha citat l'exdirectora de TVV a declarar com a imputada el pròxim 8 de juliol junt amb els exalts càrrecs de l'ens públics Lluís Motes, Nuria Romeral, Luis Redondo i José López Jaraba.

La instrucció s'ha obert després de la denúncia presentada per Compromís. La coalició considera que tots ells van contribuir a la fallida de la televisió i la ràdio públiques valencianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia